Ons bedrijf is Vca  gecertificeerd.

Heeft uw VvE  interesse voor onze diensten kan u ons een mailtje sturen

Zoekt u voor uw bedrijf een schoonmaakdienst dan zit u hier goed vraag vrijblijvend een offerte aan  klik op foto voor info..

Welkom op deze website.

Voor een glazenwasser of schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en geheel Friesland ben u hier op het juiste adres

Zoals u weet is het onderhoud van uw bedrijfspand zeer belangrijk. Indien de ramen helder schoon zijn, dan zal dat een positieve invloed op uw omzet hebben. En één van de eerste indrukken van de potenti�le klant is toch ook de buitenkant van uw bedrijfsgebouw.

Bovendien, als het licht beter door de ramen naar binnen valt, hebben uw werknemers een prettiger werkplek. Een prettiger werkplek resulteert in hogere (bedrijfs) resultaten. Voor stichtingen of andere non-profit organisaties gelden dezelfde principes.

Vogeluitwerpselen enz bevatten ammoniak (NH3), dit heeft een nadelige uitwerking op uw kozijnen; voorkom dit door regelmatig N.C.S. onderhoud te laten plegen.

Wij doen o.a.

Het schoonmaken van dakgoten, algenverwijdering, trappenhuizen reiniging, sanitair,kantoren, tapijtreiniging, appartementencomplexen, kantoorgebouwen enz.

N.C.S. is sinds 2002 actief in deze branche en heeft daarom een grote ervaring opgebouwd met bovenstaande aspecten. Vandaar dat wij ook graag bij u uw glasbewassing wil verzorgen

U kan hier gelijk een

Ook Glazenwas Service Friesland uw glazenwasser voor Friesland. kan uw rammen lappen dus laat ze lappen anders door Glazenwas Service Friesland.