Ons bedrijf is Vca  gecertificeerd.

Wat kost een glazenwasser  voor informatie  ga naar het contact formulier en vraag  een prijsopgave.

Vooral bij grotere panden kan periodieke schoonmaak van gemeenschappelijk ruimten zoals de entree, liften, gangen etc. worden uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Een groot voordeel is dat u als Vereniging van Eigenaren precies weet wanneer er wordt schoongemaakt en u mag ons afrekenen op het resultaat.


Wij kunnen een breed parket aan werkzaamheden leveren zoals schoonmaakonderhoud voor de gezamenlijke ruimtes, glasbewassing, controleren en vervangen van verlichting, graffiti verwijderen enz.

Zoals u ziet wij zijn een ideale partner voor u VvE.
 

Kwaliteit

De kwaliteit wordt gewaarborgd door vele facetten zoals het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog maar wij streven ook naar een hoge kwaliteitsbeleving. Kwaliteit is voor ons meer dan alleen het uitvoeren van onze diensten. 

Wij maken graag met u een afspraak voor een vrijblijvende offerte!


Wanneer u bij ons een offerte heeft aangevraagd nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Immers, schoonmaken is maatwerk en elk appartement complex is anders. In dit gesprek kunt u samen met ons uw specifieke wensen kenbaar maken en wordt er een werkprogramma opgesteld. 
 

Compleet pakket speciaal voor VVE's

Wij leveren de onderstaande diensten: