Ons bedrijf is Vca  gecertificeerd.

Wat is u eigenlijk osmose water?
 

Wellicht heeft u wel eens van gehoord: osmose glasbewassing.Mensen die hun ramen op deze manier laten wassen zweren erbij.

Alles leuk en aardig maar waarom dan met osmose water ?

Doordat we altijd met osmose water schoonmaken, heb je nooit last van strepen op je ramen. Strepen op ramen worden namelijk veroorzaakt door kalk, dit is niet meer aanwezig in het water dat wij gebruiken. Als je je ramen door ons laat wassen heb je dus altijd streeploze ramen. Nadat er gewassen word met osmose kan je beter niet meer met zeep wassen dat gaat in de poriën zitten van het glas.

We hebben geen zeep of chemicaliën nodig om je ramen goed schoon te kunnen maken. Het osmosewater doet het werk (en wij ook natuurlijk ).


Wat is het verschil tussen osmose water en gewoon kraanwater? In normaal kraan- en regenwater zitten mineralen, zouten, kalk en bacteriën etc. Om osmose te maken word alles uit het water gefilterd osmose water wordt ook wel  puur water genoemd. Dit water laat geen residu op uw ramen achter, simpelweg omdat alles eruit gefilterd is.

Uw raam droogt zonder druppels of strepen op het osmose water wordt door een slang die verbonden is met de borstel en zo word uw raam gereinigd de borstel verdeeld het water waarna het vuil weggespoeld word.

Tijdens het wassen wordt er constant osmose water gespoten u kan ook zien dat er veel  water omlaag valt. Men denk vaak dat je een flinke kracht op het te wassen raam moet uit oefenen om het schoon ter krijgen, dit hoeft echter niet omdat het osmose water een verbinding aangaat met het vuil dat op het raam zit trekt het osmose water het vuil als het ware van het raam af (het oplossende vermogen van water) zelfs tot in de poriën van het glas.

Bij onze dubbel spoeling word het vuil gelijk mee gespoeld zowel het raam als het kozijn is dan gelijk schoon glasbewassing met osmose water reinigt dieper en heeft een schoner resultaat dan de traditionele manier. vogelpoep word door het oplossen met het water losgeweekt en daardoor gelijk mee weggespoeld.

U kan hier gelijk een

Ook Glazenwas Service Friesland uw glazenwasser voor Friesland. kan uw rammen lappen dus laat ze lappen anders door Glazenwas Service Friesland.