Wij zijn EVM gecertificeerd.

Over  de muizen:

Muizen :

Muizen zijn knaagdieren met grote ogen en oren en hebben een zachte, bruingrijze vacht. Ook heeft de huismuis een karakteristieke muffe geur. De geringde, geschubde staart is ongeveer even lang als de muis zelf. De huismuis plant zich het gehele jaar door voort en krijgt een groot aantal worpen per jaar. De draagtijd is ongeveer 20 dagen.

Muizen jagen bewoners vaak de stuipen op het lijf. Men vindt ze vaak vies en eng. Bij overlast is het verstandig om een specialist in te schakelen. Zij zijn bekend met de leefgewoonten van muizen.

Aanwijzing huismuizen plaag

Waarnemingen
Het zien van muizen of het vinden van een kadaver is het meest betrouwbare teken van een plaag.
Deze waarnemingen zijn echter geen betrouwbare indicatie van de omvang van de plaag.

Knaagschade aan het materiaal
Muizen knagen kabels kapot ,knagen aan diverse verpakkingen van producten, bevuilen veel producten met uitwerpselen en urine,ze nestelen zich vaak in voedingsmiddelen.

Uitwerpselen
Uitwerpselen van muizen zijn hagelslagvormig en worden verspreid aangetroffen.

Schuilplaatsen 
Muizen nestelen zich vaak in een droge omgeving, zoals dubbele plafonds, spouwmuren en vaak dicht bij een voedsel bron.

Heeft u één van deze elementen waargenomen neem dan contact op met :Waarschuwing :
De huismuis is incontinent bij elke stap die hij doet verliest hij een beetje urine en mest  dit is besmet met het legionella bacterie, zolang er geen bestrijding is uitgevoerd en u wel huismuizen heeft is het verstandig om alles waar u het eten voorbereid goed schoon te maken / houden en te ontsmetten totdat het probleem is opgelost

Hier ziet u een spitsmuis 

 Uitwerpselen van de muis